Hypotheek & lenen links

 • Uileg over hypotheken vinden? Bezoek Alles over de hypotheek voor Onafhankelijk hypotheekadvies. Informatie over alle soorten hypotheken en alle zaken waarmee u rekening moet houden.
 • Uw maximale hypotheek bedrag uitrekenen? Dat kan online. Kijk hier voor een hypotheekberekening die aan sluit bij uw wensen.

Overige links

 • Een opleiding tot makelaar volgen? Bekijk de mogelijkheden van een thuisstudie. Bezoek het online overzicht voor de opleiding makelaardij.
 • Financiele opleidingen en cursussen vindt u bijvoorbeeld bij online opleider NTI. U vindt deze eenvoudig via het overzicht voor NTI op het Cursuspunt portaal voor passende NTI opleidingen: http://www.cursuspunt.nl/cursus/nti.html. Alle NTI opleidingen op een rij.
 • Een veilig wachtwoord maken? Dat kan eenvoudig met deze wacht woord generator van wisseljewachtwoord.nl. Met een wachtwoord generator maak je heel eenvoudig een veilig wachtwoord.
 • Cryptymunten kopen? Natuurlijk via een betrouwbare exchange zoals Kraken.com. Lees de review van kraken.com op Webwallet (https://www.webwallet.nl/crypto-reviews/kraken.html). Met alle informatie over Kraken op een rij weet je zo of kraken.com een goede crypto exchange voor je is.
 • Een huurwoning vinden? Een appartement huren? Alle huurwoningen en Huurhuizen in Nederland zijn te vinden op woningkoning.nl. Het handige overzicht maakt in een keer duidelijk of er geschikte huizen bij je in de buurt te huur staan. Voor elke regio in Nederland is er het complete huur overzicht.
 • Zoek je een opleiding makelaardij? Alle online opleiders met een thuiscursus of avond opleiding zijn te vinden op het alleopleidingenencursussen portaal. Ook dus voor een Opleiding makelaardij ben je hier juist. Alle aanbieders van de Opleiding makelaardij staan handig in 1 overzicht. Daarnaast vind je er van alle opleiders de ervaringen van cursisten. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor je opleiding tot makelaar.
 • Op zoek naar goed hypotheekadvies? Vindt een hypotheekadviseur voor het beste hypotheek advies. Het liefste natuurlijk Hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald voor je hypotheek. Kijk hiervoor op de Hypotheekadviseur vergelijker. Met de grote bedragen die gepaart gaan met een hypotheek wil je zeker weten dat je hypotheek nooit een molensteen om je nek gaat worden.
 • Sta je voor de keuze van een broker voor je beleggingen? Saxobank, tot onlangs bekend als Binckbank, zal dan vast en zeker een optie zijn. Lees de broker review en ervaringen voor beleggen met Binck / Saxobank en je weet of deze broker de juiste keuze voor je is. De ervaringen voor Saxobank van andere gebruikers kunnen je goed op weg helpen bij je keuze. Want wie kan er beter een oordeel vellen dan de gebruikers van het beleggingsplatform zelf. En Saxobank heeft, zeker door de hernaming vanuit Binck bank, zeker een goede naam te verdedigen.
 • Betaalrekening openen? Hulp bij het kiezen van een bank voor een betaalrekening openen is te vinden bij Bank select. Hier vind je een overzicht van alle banken die een betaalrekening aanbieden. Natuurlijk is er een kosten overzicht, maar ook de voorwaarden van de verschillende bankrekeningen komen aanbod.
 • Uitleg over alle vormen van een hypotheek vinden? Een overzicht van alle soorten hypotheken vind je op het allesoververzekeringen.info portaal. Gebruik deze informatie om voor de jusite hypotheek te kiezen.
 • Hulp bij de keuze van een spaarbank voor het openen van een spaarrekening nodig? Er zijn ondanks de lage rentes toch nog enorm veel spaarbanken en nog veel meer spaarrekeningen te kiezen. Daarom is de beste spaarbank voor iedereen anders. Maak je keuze voor een spaarrekening met het handige overzicht. Kies voor een hogere rente of voor meer flexibiliteit.
 • Review en ervaringen van de abonnementen van internet provider Ziggo? Ook over de inhoud van de internet abonnementen is veel te kiezen. Daarom kun je op Nederland Breedbandland een uitgebreide review voor Ziggo vinden. Hierin worden alle onderdelen uitgebreid uit de doeken gedaan. En daarnaast is er een mogelijkheid de abonnementen met andere providers te vergelijken. Kies je voor Ziggo? Dan kies via Nederlandreedbandland.
 • Uw enerigerekening omlaag brengen? Bespaar dan op uw energie rekening met de juiste investeringen. De beste tips om te besparen op energie zijn te vinden op Energie51. De bespaar tips helpen u op weg veel geld te besparen. En natuurlijk energie.