Ondernemers 11-05-2019 Als ondernemer heb je een flexibel inkomen. Het aanvragen van een hypotheek lijkt hierdoor een lastige kwestie, maar niets is minder waar. Ook jij als ondernemer kunt een hypotheek aanvragen. Ondernemen en een hypotheek Je hebt je oog op ee[...] Doorstromers 16-09-2018 Ben jij van plan een hypotheek af te sluiten voor een volgend koophuis? Je hebt al een huis maar wilt deze verkopen om een nieuwe woning te kopen? Dan behoor je tot de doorstromers. Zo zijn er een aantal zaken waar je als doorstromer rekening mee[...] Starters 27-02-2017 Als starter zul je waarschijnlijk bij de aankoop van een huis al snel tegen een probleem aanlopen. Bij de aankoop van een woning zul je ervaren dat je niet genoeg inkomen of financiële middelen hebt om de koop rond te krijgen. Het verkrijgen[...] Particulieren 01-01-1970 Kan jij wegens financiële redenen geen lening bij de bank aanvragen? Dan is particulier lenen misschien een handig alternatief voor jou. Wat particulier lenen precies inhoudt lees je hier. Wat is een particuliere hypotheek? Het geld le[...] Oversluiters 01-01-1970 Het kan zo zijn dat je een hypotheek hebt lopen maar toch graag zou willen overstappen. Het oversluiten van een hypotheek is mogelijk en het kan je ook nog eens flink wat besparingen opleveren. Waarom je hypotheek oversluiten? De reden waar[...] Na echtscheiding 01-01-1970 Bij een scheiding komt veel meer kijken dan alleen het uit elkaar gaan van twee mensen. De onderlinge eigendommen moeten ook verdeeld worden, en in vele gevallen valt hier ook het huis met de hypotheek onder. Scheiden met een koopwoning kan dus g[...]

Een hypotheek voor iedere groep

Wanneer we kijken naar iedereen die een hypotheekaanvraag doen, kunnen we de mensen verdelen in een aantal specifieke groepen. Ieder van deze groepen heeft specifieke wensen en eisen die aansluiten bij hun situatie. Denk maar eens aan particulieren, starters of ondernemers. Ieder van deze groep zit in een andere levensfase en zal op een andere manier gebruik maken van de hypotheek. Hier lees je welke groepen dit zijn en hoe zij het beste een hypotheek kunnen afsluiten.

Een hypotheek voor particulieren

Een particulier die op zoek is naar een hypotheek zal vaak op zoek zijn naar een hypotheek om een eigen huis te kopen. Hierdoor zullen ze een groot aantal wensen en eisen hebben. Hieronder vallen ook de rente, voorwaarden en aflossingstermijnen. Het is van groot belang dat je als particulier op zoek gaat naar een hypotheek die geheel aansluit op je persoonlijke situatie. Door gebruik te maken van een hypotheekadviseur zul je de best passende variant vinden.

Ondernemers

Niet alleen particulieren hebben een hypotheek nodig. Ook ondernemers komen veelvuldig in aanraking met een hypotheek. Dit is onder andere bij de aanschaf van een nieuw bedrijfspand of de verbouwing van een huidig pand. Hier is namelijk veel kapitaal voor nodig. Dit soort kapitaal is vaak niet aanwezig in het bedrijf waardoor het hebben van een hypotheek genoodzaakt is. Er zijn een groot aantal hypotheken voor ondernemers waardoor het essentieel wordt dat je de juiste uitkiest om zo kosten te kunnen drukken.

Een hypotheek voor starters

Starters hebben vaak een lager inkomen en zullen daardoor moeite hebben met de aankoop van een eerste huis. Gelukkig zijn er diverse verschillende initiatieven waar gebruik van gemaakt kan worden. Tegenwoordig worden er namelijk ook speciale startershypotheken aangeboden waarmee je meer kunt lenen dan je misschien in eerste instantie zou denken. Hierdoor is de aankoop van je droomhuis toch dichterbij dan je had gedacht!

Andere groepen

Natuurlijk zijn er in deze specifieke groepen ook nog de oversluiters of doorstromers. Ook hier zijn speciale hypotheken voor gemaakt die perfect aansluiten op iedere situatie.

Het is dus heel goed mogelijk om een hypotheek af te sluiten die perfect bij jouw situatie past. Dit alles kan gedaan worden tegen de laagste rentes en de beste voorwaarden. Wil jij hier helemaal zeker van zijn? Schakel dan de hulp in van een hypotheekadviseur.