Ontruimen woning na overlijden

augustus 17th, 2017

Het ontruimen van een woning na het overlijden van een dierbare kan heel confronterend en emotioneel zijn. Wanneer u hiermee te maken krijgt komt er enorm veel op u af. Niet alleen op emotioneel vlak maar ook op het gebied van alles regelen. Vooral als u de hiervoor aangewezen persoon bent.

Testamentair executeur

Bent u de testamentair executeur voor de overleden persoon? Dan hoort u alles af te handelen naar wens van de overledene. Het is de bedoeling dat je alles in kaart brengt qua bezittingen en schulden. Hierna moet er een voorstel gemaakt worden voor de uitkering van de erfenis aan de erfgenamen.

Koopwoning ontruiming na overlijden

Als degene die overleden is in het bezit was van een eigen woning met of zonder hypotheek, zal deze ontruimt moeten worden. Maar vaak staat zo’n woning nog behoorlijk vol. Waar moeten alle spullen heen? Welke spullen zijn nog van waarde en kunnen verkocht worden? En moet u een verhuisbedrijf gaan regelen? Het is veel rompslomp en daarom bieden wij een volledige ontruimingsdienst aan.

Selecteren goederen

  • Transporteren goederen
  • Afvoeren van goederen
  • Herstelwerkzaamheden
  • Bezemschoon opleveren

Huurwoning ontruimen na overlijden

Als uw dierbare overledene in een huurwoning leefde dan zal deze conform de huurovereenkomst afgeleverd moeten worden. Ook hierbij kunnen wij u helpen. De woning kunnen we  in oorspronkelijke staat herstellen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Ontzorgen na overleden dierbare

Kortom wij willen u graag ontlasten door alles uit handen te nemen en u te ontzorgen in deze toch al zware periode. Op deze manier kunt u zich met andere zaken bezighouden, zoals het rouwen om uw dierbare.

 

Delen met velen!

Categorieën: Geld lenen

Leave a comment

Feed

https://www.hypotheken-lenen.nl / Ontruimen woning na overlijden