Gunstigste hypotheek

Het vinden van een goede hypotheek bezorgt velen de nodige kopzorgen. Slechts weinig mensen die op zijn naar een hypotheek zullen zich willen verdiepen in de bijzonderheden van alle hypotheekvormen die er zijn. Het vinden van de meest geschikte hypotheek begint voor nagenoeg iedereen dan ook met het zoeken van een betrouwbare adviseur. Wat op zich al ingewikkeld genoeg is. We hebben daarom een aantal handige hulpmiddelen bijeengebracht om uw keuze gemakkelijk te maken: de checklist hypotheekgesprek, een second opinion en informatie over de voors en tegens voor elke soort hypotheek in een adviesgesprek. Ook hebben we op onze site een rekenmodule staan waarmee u bij benadering de maandlasten van uw hypotheek kunt berekenen.

Iedere hypotheek heeft plus- en minpunten

Het zou gemakkelijk zijn wanneer u met het kiezen van de laagste maandlasten tevens de gunstigste hypotheek in handen zou hebben. Niet iedere hypotheek is wat het lijkt. Aan iedere hypotheek zijn zowel voordelen als nadelen verbonden. Financieel adviseurs lijken soms op verkopers die slechts de voordelen van hun product eruit lichten. Ook al heeft hij de plicht om alle details zonneklaar aan u uit te leggen. Vandaar dat wij u wijzen op de checklist hypotheekgesprek van de AFM (Autoriteit Financiele Markten). Daarmee voorkomt u dat u op grond van gebrekkige informatie een hypotheek gaat afsluiten.

Ons hypotheekadvies helpt u bij uw keuze

Voor advies en bemiddeling in leningen verzekeringen en hypotheken hebben wij een vergunning, afgegeven door de Autoriteit financiele markten. Dit en onze enorme ervaring maakt ons een deugdelijke adviseur in financiele zaken. Daarom is het ook aan te raden om een second opinion aan ons te vragen wanneer u al een hypotheekgesprek hebt gehad bij een ander. Zeker als u het gevoel heeft onder tijdsdruk te staan wil de zorgvuldigheid van uw keuze er weleens bij inschieten. U wilt tenslotte een hypotheek die voorbereid is op de toekomst. We nemen in ons advies ook mee dat wet- en regelgeving uwhypotheek kunnen beinvloeden. Maak dus gebruik van een optimaal advies door VDZ.

Laat deze mogelijkheid op een optimaal advies of een second opinion aangaande uw hypotheek niet liggen.

Delen met velen!

Feed

https://www.hypotheken-lenen.nl / Gunstigste hypotheek